BARTIN / MERKEZ - Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş İlkokulu

Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş İlkokulu

Gölbucağı Mahallesi 564. Sokak No1/2 Bartın, Merkez
Vizyon
VİZYON “Topluma bilinçli bireyler kazandırmak kapsamında, sadece eğitim amaçlı değil, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen, dünyaya yön verebilecek lider, eleştiriye açık, evrensel değerleri benimseyen, sorgulayan bir nesil yetiştirmek.”
Misyon
MİSYON “Biz, okulumuzda öğrenim gören bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, içinde yaşadıkları hayatın gereksinim duyduğu düşünme, araştırma, sorunları çözme ve aradığı bilgileri kendinde bulma gücüne sahip, iyi insan, iyi vatandaş ve iyi bir meslek sahibi olmaları, onların iletişimde bulunduğu bireyleri de bu doğrultuda yönlendirmek için varız.” “Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize, bir birey olarak saygı duyar,onları koruyup gözetiriz.” “Öğrencilerimiz, bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.” “Küçük yada büyük demeden, başarının ve başarmanın hazzını duyarak bunu tüm yaşam boyunca hissetme isteklerini perçinlemek.” “Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.” “Biz, zoru başarırız, imkânsız zaman alır.”
08.50-14.50
Gölbucağı Mahallesi, 564. Sokak No:1/2 Merkez Bartın
İl Merkezinde
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA SATRANÇ EGZERSİZ ÇALIŞMASI YAPILMAKTADIR. TEKWANDO, ALTLETİZM VE KORT TENİS ÇALIŞMALARI 4. SINIFLAR DA YAPILMAKTADIR.